Migrant prijetio da će se baciti s rasvjetnog stupa kod Hotela Porin (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)
Migrant prijetio da će se baciti s rasvjetnog stupa kod Hotela Porin (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Migrant koji navodno već mjesecima čeka da mu se u Hrvatskoj riješi status popeo se iza podneva na rasvjetni stup u blizini Hotela Porin i zaprijetio da će se ubiti, ali je nakon dolaska nadležnih službi sišao sa stupa neozlijeđen, doznaje se od policije.


Policija je oko 12,40 sati dobila dojavu da se muškarac popeo na rasvjetni stup i da prijeti samoubojstvom bacanjem na tlo. Zbog tog slučaja na teren su izašle sve nadležne službe, a muškarac je sa stupa sišao oko 13,20 sati.

Vezani članci Jacques Houdek Houdek šokiran nominacijama za Porin, brutalno iskreno komentirao ignoriranje Roka Blaževića i klanove na sceni Slika nije dostupna Azilant napao ženu u Dugavama: "Čula sam da netko vrišti na stubištu"

Po pisanju medija, tražitelj međunarodne zaštite premješten je u procesu relokacije iz Italije u Hrvatsku, gdje čeka već devet mjesec da mu se riješi status.

Hotel Porin popularan je naziv Prihvatilišta za tražitelje azila u zagrebačkim Dugavama u kojem može biti smješteno 600 osoba. (Hina)