Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sišao neozlijeđen

Azilant se popeo na stup i prijetio da će se ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Migrant koji navodno već mjesecima čeka da mu se u Hrvatskoj riješi status popeo se iza podneva na rasvjetni stup u blizini Hotela Porin i zaprijetio da će se ubiti, ali je nakon dolaska nadležnih službi sišao sa stupa neozlijeđen, doznaje se od policije.

Policija je oko 12,40 sati dobila dojavu da se muškarac popeo na rasvjetni stup i da prijeti samoubojstvom bacanjem na tlo. Zbog tog slučaja na teren su izašle sve nadležne službe, a muškarac je sa stupa sišao oko 13,20 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Smetala ga korupcija Bivši afganistanski ministar radi kao dostavljač hrane u Njemačkoj: "Nema srama u tome. Posao je posao" Josipa Lisac - 2 PORIN ZA ŽIVOTNO DJELO Prvi veliki intervju nakon nastupa na inauguraciji: Josipa Lisac večeras ekskluzivno u Dnevniku Nove TV

Po pisanju medija, tražitelj međunarodne zaštite premješten je u procesu relokacije iz Italije u Hrvatsku, gdje čeka već devet mjesec da mu se riješi status.

Hotel Porin popularan je naziv Prihvatilišta za tražitelje azila u zagrebačkim Dugavama u kojem može biti smješteno 600 osoba. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene