Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao, razbijao...

Drama u bolnici: Pijani pacijent skočio s terase i teško se ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani mladić u bolnicu u Zagrebu primljen je u noći sa subote na nedjelju i ondje izazvao pravi kaos.

Mladić kojem je izmjereno više od dva promila alkohola u krvi, primljen je u bolnicu Sv. Duh u Zagrebu. '23. ožujka oko dva sata na Črnomercu, Sv. Duh, 21-godišnjak je pao preko terase sa visine od oko sedam metara i teško se ozlijedio', izvijestili su iz PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Policijski očevid u Kaštel Štafiliću Užas u Kaštelima Sjekirom polomio lubanju muškarcu, drugoga ustrijelio: Liječnici objavili najnovije detalje Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Mladić je usred noći vozilom Hitne pomoći dovezen na Hitni prijem Svetog Duha. On je naime, kako piše Jutarnji list, pijan pao na ulici i lakše ozlijedio nos i usta. Prebacili su ga na Odjel otorinolaringologije, a u jednom trenutku nestaje iz vida dežurnog liječnika i medicinske sestre.

Mladić je, prema pisanju lista, ustao i tiho se pokušao išuljati s odjela na prvom katu bolnice. Kroz jedan prozorčić pokušao se probiti na vanjsku terasu, dio polica srušio se uz tresak, a liječnik i sestra pohitali su vidjeti što se događa, piše Jutarnji.

Opća makljaža srpskih političara: Nitko nije imao manje od 1,2 promila alkohola u krvi

U potjeru za mladićem bili su uključeni i zaštitari. Pijani pacijent porazbijao je nekoliko prozora, a liječnici su bježali od stakla koje je padalo po njima, piše list.

Kada mladić više nije imao gdje, skočio je s terase, pao i teško se ozlijedio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene