Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Drama na zagrebačkom aerodromu: Avion prisilno sletio zbog indikacije požara

Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL
Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL
Aktualno Galerija Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL +0 Zračna luka (Arhiva: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija 1/2 >>
Zagrebački vatrogasci dobili su dojavu da je zrakoplov nešto prije 15 sati izvanredno sletio u zagrebačku zračnu luku zbog indikacije požara u teretnom prostoru.

Incident su nam potvrdili i zagrebački vatrogasci uz napomenu kako je intervencija u tijeku, pa nisu u mogućnosti davati više informacija.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion drama u Tokiju VIDEO Petero poginulih u stravičnom sudaru aviona na pisti

Iz Zračne luke Franjo Tuđman nešto kasnije su objavili kako su "u 14:40 sati zaprimili informaciju Hrvatske kontrole zračnog prometa o zahtjevu za izvanredno slijetanje zrakoplova kompanije Pegasus Airlines, registracije TCAMP, br.leta PGT 93J na ruti Istanbul – Pariz radi indikacije požara u teretnom prostoru.

Nakon zaprimljene informacije zračna luka objavila je potpunu pripravnost te je spasilačko-vatrogasna služba izašla na teren. Zrakoplov je sretno sletio u 15:02, nakon čega su iskrcani putnici.

U tijeku je pregled teretnog prostora, koji obavlja Spasilačko-vatrogasna služba Međunarodne zračne luke Zagreb".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene