Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna svađa

Donji Srb: Žena ubila brata metlom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon verbalnog obračuna svog je brata izudarala metlom po glavi

Ženi kojoj je u subotu u Donjem Srbu drškom metle usmrtila brata određen je istražni zatvor te se nalazi u zatvoru u Gospiću, a tijekom dana će se i formalno otvoriti istraga, doznaje se u utorak u Županijskome državnom odvjetništvu (ŽDO) u Karlovcu.

Pročitajte i ovo Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epstein Sud uskoro razmatra žalbu Brat Ghislaine Maxwell: "Moja sestra nije imala fer suđenje. Nadamo se da će presuda pasti" Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

Nakon što je saslušao osumnjičenicu, zamjenik županijske državne odvjetnice Mladen Krajačić je na pitanje o motivu ubojstva rekao u izjavi da bi to "za sada bilo samo spekuliranje".

"Slijedi službeno pokretanju istrage u roku od 48 sati i onda razgovor s raznim svjedocima, pa ćemo znati više. Međutim, jasno da već traje vještačenje bioloških i drugih tragova s mjesta događaja, a obavljena je i obdukcija tijela, pa se rezultati očekuju", rekao je Krajačić.

Ženu vukao prema plamtećoj sobi: 'Eto, ubila si mene i sina!'

U priopćenju Državnog odvjetništva piše da je po primitku prijave Policijske uprave zadarske ispitana hrvatska državljanka (1946.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenica 27. lipnja 2015. u obiteljskoj kući u mjestu Srb, nakon verbalnog sukoba, u namjeri da usmrti svog brata P. A. drvenom mu drškom metle zadala više udaraca po glavi i tijelu od kojih je on zadobio mnogobrojne ozljede i preminuo na mjestu događaja", piše u priopćenju.

Sudac istrage Mladen Kosijer je udovoljio zahtjevu ŽDO i odredio jednomjesečni pritvor da osumnjičenica ne bi utjecala na svjedoke koji će biti saslušani o svim okolnostima odnosa između brata i sestre. (hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene