Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgred nakon odavanja počasti suborcu

Donja Suvaja: Pokazao koloni tri prsta, sukob u kafiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 12.50 u mjestu Donja Suvaja (PP Donji Srb) došlo je do narušavanja javnog reda i mira na terasi caffe bara Monako., izvjstila je PU zadarska.

Dok je cestom prolazila kolona od 30-ak vozila, u kojima se nalazilo više osoba koje su se vraćale iz mjesta Brtonja gdje su položili vijenac za svog poginulog suborca, jedan 31-godišnjak, koji je sjedio na terasi spomenutog caffe bara s još tri osobe, podigao je tri prsta u zrak, a potom je pokazao i srednji prst. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Leskovčevi plakati nalijepljeni su preko plakata za žrtve Vukovara' Slika nije dostupna Leskovac na plakatima s tri prsta

Iz vozila je izišla jedna osoba koja se verbalno sukobila sa 31-godišnjakom koji je potom pobjegao, a potom je iz vozila izišlo još nekoliko osoba, koji su srušili na pod dva stola. Dvije su osobe koje su sjedile za stolom pale na pod, ali nitko nije ozlijeđen. 

Policijski službenici utvrdili su identitet 21 osobe. Muškarac koji je podigao tri prsta bit će prijavljen zbog remećenja javnog reda isticanjem simbola, a ostali sudionici zbog remećenja javnog reda vikom, svađom ili tučnjavom. Za te prekršaje predviđene su novčane kazne ili kazna zatvora do 30 dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene