Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dvije osobe lakše ozlijeđene

Tragična nesreća u Novskoj: Djevojka (21) u sudaru ispala iz automobila, preminula u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobilom je upravljala 20-godišnjakinja koja nije bila pod utjecajem alkohola. U vozilu su bile i 18-godišnjakinja i 21-godišnjakinja koja je pri udaru automobila u prometni znak i stup javne rasvjete ispala iz vozila. Preminula je jutros u novogradiškoj bolnici.

U subotu oko 23.15 sati, u Ulici kralja Tomislava u Novskoj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nesreću je izazvala 20-godišnjakinja s područja Novske koja je upravljala osobnim vozilom kutinskih registracija, dok su se u vozilu kao putnice nalazile 18 i 21-godišnjakinja. Ona je uslijed neprilagođene brzine i ulaskom u zavoj, izgubila nadzor nad vozilom, sletjela na zemljanu površinu gdje je u zanošenju udarila u metalni nosač prometnog znaka i javne rasvjete. Od siline udarca vozilo se odbilo na kolnik, dok je 21-godišnja putnica ispala iz vozila.

Zbog zadobivenih ozljeda vozačica i 21-godišnja putnica su prevezene u novogradišku bolnicu, gdje su vozačici konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjakinja, danas u ranim jutarnjim satima, od zadobivenih ozljeda preminula. Liječnička pomoć 18-godišnjoj putnici pružena je u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozljede.

Vozačica koja nije bila pod utjecajem alkohola, bit će kazneno prijavljena zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene