Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djevojčicu usmrtio stroj za kukuruz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekjučer poslije podne, dvoipolgodišnju Magdalenu, kćer Ivana i Mire Trninić, usmrtio je stroj za krunjenje kukuruza, a u nastojanju da izvuče dijete iz smrtonosnog zagrljaja osovine i remena bez prsta je ostala majka.

"Stroj smo uključivali svakodnevno i Magdalena je uvijek bila u blizini. Ne znam što se dogodilo, vjerojatno se provlačila kroz uzak prostor između otvorenih vrata i stroja kada ju je zahvatila osovina stroja, nastavak na koji se može montirati brusilica ili neki drugi stroj. Zahvatila ju je ispod pazuha i povukla, što je bilo kobno. Majka ju je pokušala spasiti i stroj joj je odsjekao prst, a susjedi su zaustavili stroj i oslobodili dijete, ali bilo je prekasno", kazuje uplakani otac Ivan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pronađen nakon potrage Pregazio staricu i pobjegao s mjesta nesreće Slika nije dostupna Nepoznat identitet Vrbovec: Vlak usmrtio ženu koja je ležala na pruzi

Majka je ostala bez prsta, a nakon pružene pomoći došla je kući. U policiji kažu da je u šoku nakon tragedije u kojoj je izgubila dijete. Stoga još nisu uspjeli obaviti obavijesni razgovor o tome što se i kako dogodilo kobnog poslijepodneva u prostoriji za spremanje strojeva u dvorištu kuće u Ulici Petra Zrinskog 183 u Hrvatskoj Dubici. 

Mještani, rodbina, prijatelji i susjedi suosjećaju s boli obitelji i kazuju kako je Magdalena bila miljenica ne samo roditelja i sestre, nego i svih koji su poznavali obitelj.

Bila je iznimno bistro i živahno dijete. Svi smo je obožavali, poznavala je po imenu sve koji su dolazili, a igrala se s mačkama i psima u dvorištu i susjedstvu kazuju uplakani prijatelji koje smo zatekli u dvorištu, u prostoiji u kojoj je dijete stradalo. Ispred kućnog praga gorjela je svijeća, kao i na mjestu gdje je nesretno dijete izgubilo život. Očajni otac ridajući je upitao kako će živjeti bez svoje mezimice koju je toliko volio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene