Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojčica teško opečena

Obitelji s petero djece izgorjela kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmeročlana obitelj iz Blaževog dola kraj Zeline jedva je izvukla živu glavu iz požara koji je buknuo usred noći dok su svi spavali.

Požar u obiteljskoj kući u Blaževdolu, pokraj Zeline, buknuo je oko 2 sata ujutro. Dogodilo se u to u sobi u kojoj je spavala 11-godišnja djevojčica koja je pritom zadobila opekline drugog stupnja. Liječnička pomoć pružena joj je u bolnici gdje je danas operirana, a liječnici predviđaju da će i sutra morati biti podvrgnuta operativnom zahvatu.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Još uvijek se ne zna jesu li požar uzrokovale neispravne instalacije ili neispravna peć. Oštećena je unutrašnjost kuće. Policijski očevid još uvijek je u tijeku.

Vatrogasci su došli u trenu, no staroj drvenoj kući nije bilo spasa. Požar čiji se uzrok još ne zna probudio je najstarijeg Antonia, koji je bez obzira na strah i šok  odlično reagirao i spasio cijelu obitelj. Desetak minuta, kažu u policiji, djelilo ih je od mnogo veće tragedije.

'Morao sam tražiti Anu i Nikolu čini mi se po krevetu. Jedva sam ih pronašao i onda smo ih kroz prozor vadili van', prepričava Antonio Kovačević.

'Kad sam došla vidjela sam vatru, pokušala sam otići po deku, ali nisu mi dali, nije se ni moglo od dima. S djecom van i drugo više nije ni bilo. Bilo je gotovo', sa suzama u očima priča Snježana Kovačević.

Susjedi su obitelji Kovačević već priskočili u pomoć, a jedni su cijeloj obitelji pružili i krov nad glavom dok se ne snađu. Ono što nije uništio požar - dokrajčila je voda pri gašenju pa je ovoj obitelji svaka pomoć dobrodošla.

Ukoliko i vi želite pružiti pomoć obitelji Kovačević, možete to učiniti putem broja 091/921-2668.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene