Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobne ozljede

Berač kukuruza zahvatio ruke dječaku i usmrtio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer u 13.20 u polju 'Šaranpovo' u blizini mjesta Kitišanci kod Belišća, dogodila se teška nesreća.

Nesreća se dogodila kada je 17-godišnji mladić upravljao traktorom za koji je bio priključen stroj za branje kukuruza (berač) iza kojeg se kretao njegov brat, 12-godišnji dječak. U jednom trenutku stroj je zahvatio obje ruke nesretnog dječaka nanijevši mu teške tjelesne ozljede, od kojih je u večernjim satima preminuo u KB Osijek, priopćeno je iz PU osječko-baranjske.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Suvozač lakše ozlijeđen Vozio buggy pa izgubio nadzor: Nije koristio pojas i zadobio teške ozljede Počelo raščišćavanje nakon željezničke nesreće - 4 Što im samo pada na pamet HŽ uputio važno upozorenje: 'Građani, ne činite to na mjestu željezničke nesreće'

Ipak, prema neslužbenim informacijama, dok je stariji brat vozio traktor, mlađi je sjeo na metalni blatobran. No, putem su naišli na rupu, zbog čega je traktor poskočio, a nesretni dječak upao u berač kukuruza i zadobio kobne ozljede ruku i prsišta. Prema istim informacijama oba maloljetnika u trenutku nesreće bili su sami u polju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene