Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak tragedija

Dječak iz Češke nakon spašavanja iz bazena preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji dječak iz Češke koji je upao u bazen apartmana u Viru preminuo je u zadarskoj Općoj bolnici.

U petak, nešto prije ponoći, iz Opće bolnice u Zadar priopćeno je da je 6-godišnji dječak, unatoč svim poduzetim mjerama, preminuo od posljedica utapanja, rekao je za Dnevnik.hr Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tko je kriv za smrt djeteta? Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?" Bazen, ilustracija (Foto: Getty) gurnuo ga osmogodišnjak Dječaci provalili na bazen, stariji (10) se utopio: Nitko ih nije čuo jer je zaštitar gluhonijem

>> Spasili dječaka s dna bazena: 'Ljudi su odustajali, mi nismo mogli stati'

Dodao je kako će nakon obrade događaja, razgovorima s roditeljima i svjedocima, te nakon nalaza vještačenja, policija poslati izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Podsjetimo, dječak je u bazen apartmana na Viru upao u četvrtak. Nakon izvlačenja iz vode, prevezen je u zadarsku Opću bolnicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene