Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici s opeklinama

Dječak (8) bacio petardu u kantu za benzin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je u limenu kantu u kojoj je prethodno bio benzin bacio petardu zbog čega je buknula vatra pri čemu je plamen zahvatio i 8-godišnjaka.

Šibenska policija izvjestila je da je na području Sitnog Donjeg od petarde stradao, odnosno zadobio opekline, 8-godišnji dječak.

Pročitajte i ovo Ilustracija ovo morate znati Korištenje pirotehnike: Pažljivo proučite datume ako ne želite zaraditi kaznu Zoran Barčot Treba biti oprezan Opasnosti u blagdansko vrijeme: "Prošle godine smo u ovo doba imali desetak ozbiljnijih ozljeda"

Naime, prije nekoliko dana policiju su iz opće bolnice Šibenik obavijestili da je 17. prosinca zatražena liječnička pomoć za dijete zbog povreda zadobivenih u obiteljskoj kući. Dječak je u limenu kantu gdje je prethodno bio benzin ubacio petardu. Buknula je vatra a plamen je zahvatio dječaka.

Zadobio je opekline 1. i 2. stupnja i pušten je na kućnu njegu. Iz šibenske policije su izvjestili i o požaru u srijedu poslijepodne u Šibeniku u Ulici branitelja Domovinskog rata na balkonu 37-godišnjaka, a koji je izazvan, kako navodi policija petardom. Nastala je šteta procijenjena na oko 10.000 kuna. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene