Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Pijan divljao Rijekom

Divljao središtem Rijeke 160 na sat, hvatali ga presretači!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na YouTubeu objavila snimke dramatične potjere za pijanim vozačem koji je središtem Rijeke vozio i do 160 km/h.

'U nedjelju 18. prosinca u ranim jutarnjim satima u Rijeci, na križanju Zvonimirove i Krešimirove ulice 20-godišnjak iz okolice Opatije je upravljajući Peugeotom XR 2.0 HDi riječkih tablica zaobišao dvije kolone vozila zaustavljenih na semaforu, te je 'kroz crveno svijetlo', vozeći kolničkom trakom za promet vozila iz suprotnog smjera nastavio s vožnjom prema centru Rijeke. Presretač Postaje prometne policije Rijeka krenuo je za Peugeotom, kojeg je oko 3,50 sati zaustavio u garaži trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci', izvijestila je PU primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid završen Užas u Rijeci: Muškarac se srušio na cesti i ostao ležati, na njega naletio automobil Slika nije dostupna Nesavjesni vozači Kod čvora Sveti Rok jurio 254 km/h!

Vozač je alkotestiran, a u krvi je imao 1,32 promila alkohola. Policija je utvrdila i kako je 20-godišnjak vožnjom od Krešimirove do trgovačkog centra na Pećinama, počinio više prometnih prekršaja. One su redom, vožnja kolničkom trakom za promet vozila iz suprotnog smjera, vožnja u naselju brzinom od 83 km/h, više prolaza kroz crveno svijetlo, ne zaustavljanje po zahtjevu ili naredbi policijskih službenika izraženih pomoću svjetlosnih i zvučnih signala, vožnja u alkoholiziranom stanju te vožnja u naselju brzinom od 158 km/h.

Vozača je policija prijavila zbog navedenih prekršaja nadležnom sudu.

Iako se događaj dogodio prije 12 dana, u PU primorsko-goranskoj objasnili su nam da su snimku morali prilagoditi objavi na internetu te je pomno pregledati prije te objave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene