Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prijavio zaposlenike

Dignuta optužnica protiv Miomira Žužula!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podiglo je optužnicu protiv bivšeg hrvatskog ministra vanjskih poslova Miomira Žužula zbog povrede prava iz socijalnog osiguranja, jer jednog zaposlenika Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta (DIU) navodno nije prijavio za zdravstveno i mirovinsko osiguranje.

Miomira Žužul tereti se da je od 1. veljače do 1. lipnja 2012. kao predsjednik Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta (DIU) zaposleniku onemogućio stjecanje statusa osiguranika jer ga nije prijavio zavodima za mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Žužulovima uvjetna kazna za izvlačenje novca iz 'Slobode'

Bivšeg ministra vanjskih poslova, obilježenog nizom afera, prijavio je Dubrovčanin Ivo Capurso, 26. lipnja prošle godine zbog neisplaćivanja plaće i povreda radnog odnosa. U kaznenoj prijavi koju je tada potpisao v.d. općinskog državnog odvjetnika Dominko Hladilo Capurso od Žužula potražuje 20 tisuća kuna za neisplaćene četiri plaće kao i naknadu za mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

Žužul je osnivač Dubrovačkog međunarodnog sveučilišta koje djeluje od 2008. a ovoga ljeta većinski paket dionica prodao je visokoj poslovnoj školi Libertas iz Zagreba i sada posjeduje 30 posto dionica. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene