Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Detalji tragedije kod Petrinje: Automobilom krenuo u pretjecanje pa udario u kamion, poginulo dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći kod Petrinje. Došlo je do sudara između automobila i kamiona. Obavljen je očevid pa su poznati detalji teške prometne nesreće.

U četvrtak oko 22 sata, na državnoj cesti D37, u Graberju, prigradskom naselju grada Petrinje, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, a još dvije su osobe ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Do nesreće je došlo kad je 77-godišnjak automobilom sisačkih registracija pretjecao pa udario u teretno vozilo koprivničkih registracija namijenjeno za prijevoz pčela, kojim je upravljao 65-godišnjak.

Od siline udarca kamion je sletio u odvodni kanal i na zelenu površinu.

Na mjestu događaja poginuli su 77-godišnji vozač i 70-godišnja putnica. 72-godišnja putnica zadobila je ozljede opasne po život. Vozač kamiona je lakše ozlijeđen.

Obavljen je očevid prometne nesreće kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. Naložena je obdukcija poginulih osoba.

U četvrtak od 22:30 sati do 3:35 u petak ta je prometnica bila zatvorena za sav promet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene