Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U šest prometnih nesreća

Crni vikend: Šest poginulih i sedam ozlijeđenih u prometnim nesrećama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog vikenda je u nekoliko prometnih nesreća poginulo šest osoba, ozlijeđeno je sedam, od čega četvero teže.

Smrtno je stradao vozač osobnog automobila koji je u subotu sletio s državne ceste 213, kod osječkog prigradskog naselja Sarvaša. Od zadobivenih ozljeda poginuo je na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

U Malinskoj na otoku Krku dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, također u subotu.

U nedjeljnim jutarnjim satima, oko 4:45 sati, na cesti Vrsar-Flengi vozač osobnog automobila sletio je s ceste pri čemu se vozilo prevrnulo na bok. Vozač je preminuo na mjestu nesreće. 

Teška prometna nesreća dogodila se i u Ogulinu, jutros oko 4:30 sati. Automobil je sletio s ceste i zaletio se u kip Majci Božjoj. Poginuo je 31-godišnji muškarac, a ostalo troje putnika je teže ozlijeđeno. Među njima je jedna ženska osoba u životnoj opasnosti s teškim ozljedama glave.

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 6:45 sati u Splitu poginuo je pješak. Na njega je naletio automobil dok je prelazio cestu i odbacio ga nekoliko metara.

Od posljedica prometne nesreće u splitskoj je bolnici danas u 1 sat preminula 72-godišnja žena. Bila je suvozačica u Passatu, kojeg je vozio njezin 79-godišnji muž, koji je teže ozlijeđen, ima prijelom prsne kosti.

Do nesreće je došlo kada je na križanju D-60 i Ulice Bruna Bušića u Imotskom oduzeo prednost prolaza Audiju u kojem su se nalazili 19-godišnja vozačica i još četvero mladih putnika. Teže su ozlijeđeni 19-godišnjak (fraktura nosne kosti) i malodobnica (prijelom bedrene kosti), a lakše vozačica i ostala dva putnika. Nisu životno ugroženi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene