Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Crni 1. svibnja: Poginule tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motociklist iz Slovenije preminuo je danas poslije podne od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći kada je pretjecao kolonu vozila na jadranskoj magistrali kod Dramlja, a dvije su osobe izgubile život na cesti Pula-Barban.

Dvije su osobe poginule dok je jedna teže ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se večeras oko 20,20 sati dogodila na cesti Pula-Barban kod mjesta Prodol, odnosno kod skretanja za Krnicu, izvijestila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suvozačica u bolnici Podgora: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom Slika nije dostupna Neprilagođena brzina Bjelovar: Motociklom sletio s kolnika u jarak i poginuo

Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Rogić nesreća se dogodila kada je osobni automobil "ford escort" iz zasad neutvrđenih razloga, ali po svemu sudeći zbog neprilagođene brzine, sletio izvan kolnika udario u stablo i prevrnuo se na krov.

U nesreći su dvije osobe smrtno stradale dok je jedna zadobila teške tjelesne ozljede i prevezena je u pulsku Opću bolnicu. Uz djelatnika pulske prometne policije očevid obavlja istražni sudac Županijskog suda u Puli Ivica Stanić.

U isto vrijeme dogodila se još jedna prometna nesreća u Istri i to na cesti Rovinj-Bale kod mjesta Monfiorenza u kojoj je u sudaru dvaju vozila 30-godišnji D.J. iz Rovinja zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. 

Motociklist iz Slovenije preminuo je danas poslije podne od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći kada je pretjecao kolonu vozila na jadranskoj magistrali kod Dramlja, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Oko 17 sati motociklist D. H. (32 godine) iz Celja krenuo je
pretjecati kolonu vozila, a u tom trenutku je isto napravio i vozač automobila ispred njega, bez provjere. 

Motociklist je u izbjegavanju toga automobila skrenuo s ceste i udario u kameni stup uz cestu. Preminuo je pri prijevozu u riječki KBC.

Za vozačem automobila koji je izazvao nesreću policija traga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene