Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadzorne kamere HAC-a snimile su kako gori Ferrari Marina Čolaka nekoliko trenutaka nakon nezgode.


Snimka nadzornih kamera HAC-a koju vam donosimo najbolje pokazuje kako je bio težak sudar da se Ferrari Marina Čolaka pretvorio u buktinju. Suvozačica je poginula, a pravo je čudo da je i zagrebački automobilist iz nesreće izašao živ.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Čolak se znao nesportski ponašati, a imao je i tri godine zabrane nastupa' Slika nije dostupna Brza vožnja: Marin Čolak autocestom jurio oko 200 km/h

Policijskim očevidom na mjestu jučerašnjeg slijetanja i zapaljenja Ferrarija na autocesti kod Bosiljeva, gdje je smrtno stradala dvadesetogodišnja Dubrovkinja I. O., policija je ustanovila da je za nesreću odgovoran Marin Čolak koji je upravljao Ferrarijem. Protiv njega će županijskom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava, priopćila je danas karlovačka policija.

U priopćenju piše, bez navođenja imena, da je vozač Ferrarija, vozeći se lijevom trakom u pravcu Rijeke, na drugom kilometru autoceste A 6, prelazio u desnu prometnu traku bez da se uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te je udario u osobno vozilo marke Nissan, također zagrebačke registracije. Nissanom je upravljao 33-godišnjak iz Svete Nedjelje.

>> Marin Čolak sletio Ferrarijem s autoceste, poginula suvozačica

>> Daniel Jurić poginuo, Angie Garany u komi nakon teške nesreće

U Općoj bolnici u Karlovcu potvrđeno je da je 26-godišnjak koji je jučer zbrinut s ozljedama koje nisu opasne za život Zagrepčanin Marin Čolak.

Čolak je poznati hrvatski automobilist koji se od 2008. godine natječe u World Touring Car Championshipu. (D. Ma/Hina)