Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PU Koprivničko-križevačka

Čak tri slučaja obiteljskog nasilja u četiri sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri slučaja nasilja u obitelji zabilježila je jučer na svom području policijska uprava koprivničko- križevačka. U dva slučaja partneri su bili pod utjecajem alkohola, a u jednom je bila uključena i maloljetna osoba.

Oko 19 sati u mjestu Koprivnički Ivanec u obiteljskoj je kući došlo do verbalnog sukoba supružnika. Budući da je suprug bio u vidno alkoholiziranom stanju i fizički je napao suprugu, doveden je u prostorije policije gdje je zadržan do otriježnjenja. U isto je vrijeme u mjestu Kalinovac u obiteljskoj kući također došlo do nasilja u obitelji kada je suprug s 1,84 promila alkohola u krvi napao nevjenčanu suprugu. I on je jutro dočekao na policiji. Nešto kasnije, oko 22 sata u Đurđevcu u obiteljskoj je kući došlo do nasilničkog ponašanja oca, majke i malodobnog sina koji su se verbalno sukobili.

Pročitajte i ovo Što učiniti u slučaju potresa? SAVJETI ANIMACIJA Što učiniti u slučaju potresa? Slika nije dostupna Utorkom saborski odbori Petrov: Izmjenama Zakona želimo promijeniti ponašanje saborskih zastupnika

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene