Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOTIVI JOŠ NEPOZNATI

BRZA REAKCIJA POLICIJE Uhićen napadač na novinara Domagoja Margetića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako se doznaje, policija je uhitila jednu osobu, koja je na kriminalističkom istraživanju, a ostale pojedinosti bit će poznate danas tijekom dana.

Napadača na novinara Domagoja Margetića, koji je u utorak u ranim popodnevnim satima na zagrebačkom Kvaternikovom trgu prvo napadnut verbalno, a potom i fizički,  uhitila je zagrebačka policija, neslužbeno se doznaje u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Kako se doznaje, policija je uhitila jednu osobu, koja je na kriminalističkom istraživanju, a ostale pojedinosti bit će poznate danas tijekom dana.

Inače, Margetiću je, po njegovoj telefonskoj izjavi danoj HND-u, u utorak prišao muškarac za kojeg je mislio da mu želi postaviti neko pitanje, ali mu je ovaj povikao da će ga "ušutkati". U nizu prijetnji navodno mu je rekao "nećeš ti meni više pisati" te ga je počeo tući.

Napadač, za kojega Margetić misli da bi mogao imati četrdesetak godina, ubrzo je pobjegao s mjesta napada. Na Margetićev poziv policija je došla na mjesto događaja, a pozvana je i hitna medicinska služba. Domagoj Margetić novinar je koji istražuje kriminal i korupciju u hrvatskom društvu te uređuje emisiju Necenzurirano na TV mreži. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene