Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radnici sumnjaju da je vatru u praznom objektu za tov svinja izazvao kvar na električnim instalacijama.


Za samo nekoliko minuta iznad Svinjogojske farme Senkovac nedaleko Slatine danas oko 10 sati pojavio se gusti oblak dima. Vatra je planula u jednom od dvadesetak objekata za tov svinja koji je, na sreću, bio prazan. Požar je, uz zaposlenike farme, s dva protupožarna vozila gasilo i 14 vatrogasaca iz Slatine.

>> Hrabrost mladića pomogla vatrogascima!

Vezani članci Požar na području Danilo Biranja Vatrogasci se i dalje bore s požarom na području Danilo Biranja, u pomoć stigli kanaderi Vatrogasac i požar, ilustracija Eksplozija u Otoku kod Sinja: Muškarcu u kuhinji eksplodirala plinska boca, zadobio opekline na ruci i nozi

Zahvaljujući brzoj akciji radnika i vatrogasaca spriječeno je širenje vatre na susjedne objekte u kojima se nalazilo više tisuća tovljenika i prasadi, a požar je u potpunosti saniran oko 11,30 sati.

>> VIDEO Vatru ugasili zvukom!

Radnici tvrde da požar nije prouzročio niti jedno uginuće prasadi ili tovljenika. Policija i protupožarna ispekcija kriminalističkim će istraživanje demantirati ili potvrditi sumnju radnika da je požar u praznom objektu za tov izazvao kvar na električnim instalacijama. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.