Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U samo nekoliko minuta

Brza akcija radnika i vatrogasaca spriječila tragediju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici sumnjaju da je vatru u praznom objektu za tov svinja izazvao kvar na električnim instalacijama.

Za samo nekoliko minuta iznad Svinjogojske farme Senkovac nedaleko Slatine danas oko 10 sati pojavio se gusti oblak dima. Vatra je planula u jednom od dvadesetak objekata za tov svinja koji je, na sreću, bio prazan. Požar je, uz zaposlenike farme, s dva protupožarna vozila gasilo i 14 vatrogasaca iz Slatine.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

>> Hrabrost mladića pomogla vatrogascima!

Zahvaljujući brzoj akciji radnika i vatrogasaca spriječeno je širenje vatre na susjedne objekte u kojima se nalazilo više tisuća tovljenika i prasadi, a požar je u potpunosti saniran oko 11,30 sati.

>> VIDEO Vatru ugasili zvukom!

Radnici tvrde da požar nije prouzročio niti jedno uginuće prasadi ili tovljenika. Policija i protupožarna ispekcija kriminalističkim će istraživanje demantirati ili potvrditi sumnju radnika da je požar u praznom objektu za tov izazvao kvar na električnim instalacijama. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene