Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident kod Vrgorca

BRZ I ŽESTOK Bježao policajcima, vrijeđao ih i napao motikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autombila je ispred kućnog praga u svojem selu Dusina kod Vrgorca motikom napao policajce od kojih je bježao nakon što su ga pokušali zaustaviti zbog vožnje bez važeće registracije.

Nakon što su policajci na mjestu stanovanja sustigli 35-godišnjeg vozača audia i pokušali ga privesti zbog bježanja on ih je prvo počeo vrijeđati, a zatim je jednog policajca napao i lakše ozlijedio, izvijestila je u petak splitsko-dalmatinska policija.

Pročitajte i ovo ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

Tu nije bio kraj njegovim nasrtajima jer je 35-godišnjak zatim uzeo motiku i krenuo prema policajcima, ali su ga oni uz upotrebu sile spriječili u daljnjem napadu i priveli u policijsku postaju. Prilikom privođenja policajcu je prijetio smrću.

Muškarac će tako osim zbog bijega i vožnje bez važeće registracije biti kazneno prijavljen zbog prijetnji i napada na službenu osobu, kao i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene