Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brutalno ubio staricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragomir Petrović (34) iz Trolokava u kaštelanskom zaleđu pritvoren je zbog ubojstva iz koristoljublja Njemice Marije Gombert u Frankfurtu na Majni prije osam godina.

Sam se došetao do suda, čuvši da ga traže. Sudac Marko Brdar pritvorio ga je zbog teških okolnosti djela. 

Pročitajte i ovo Ilustracija DRAMA NAD DRAMAMA U Frankfurtu hitna evakuacija 20.000 ljudi: Pronađena velika američka bomba Zračna luka Frankfurt (Foto: AFP) došao iz beograda U frankfurtskoj zračnoj luci uhićen osumnjičenik (65) za ratni zločin u Petrinji

Petrović je sve porekao i nije iznosio obranu. Sud pretpostavlja da je pobjegao iz Njemačke zbog kaznenog postupka koji je završio osuđujućim presudama za Petrovićeve partnerice Mirjanu Bektović i Simonu Hofmeister, inače rođakinju žrtve. 

Njih troje uvukli su se u njezin stan 11. ožujka 1998. godine, pod izgovorom da joj trebaju predati buket cvijeća. 

Petrović je optužen za to da je ženu izudarao tupim predmetom po glavi i tijelu, a u desno oko zabio joj neki šiljak, i to nakon što su je on i Bektovićeva napali aparatom za elektrošokove. 

Znali su da negdje drži novac. Na koncu je ispalo da su ženu ubili radi 1700 DEM, koje su našli u ladici. Nisu otkrili 65 tisuća DEM skrivenih u spavaćoj sobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene