Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Brodski Stupnik: Prevrnuo se kamion, vozač hitno prevezen u bolnicu

Prometna nesreća (Foto: Policija)
Prometna nesreća (Foto: Policija) Policija
Aktualno Galerija Prometna nesreća (Foto: Policija) Prometna nesreća (Foto: Policija) Foto: Policija Prometna nesreća (Foto: Policija) Prometna nesreća (Foto: Policija) Foto: Policija +0 Prometna nesreća (Foto: Policija) Galerija 1/3 >>
Na autocesti A3 kod Brodskog Stupnika dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do prevrtanja teretnog vozila na sjevernoj kolničkoj traci.

Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je dojavu da se u 11,10 sati prevrnulo teretno vozilo kod Brodskog Stupnika. Zbog toga je promet tim dijelom prometnice bio obustavljen za sva vozila do 12 sati.

Djelatnici Hrvatskih cesta, Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod i policijski službenici su uspjeli osigurati odvijanje prometa u smjeru Zagreba, koji se usporeno odvija pretjecajnom trakom. Vozač teretnog vozila je vozilom Hitne pomoći odvezen na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. U tijeku je očevid kojim će se utvrditi okolnosti nastanka ove prometne nesreće.
 

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene