Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog sumnje u pokušaj ubojstva, policija je na području Vrbovca sinoć uhitila 22-godišnjaka koji je, stavši u obranu majke i sestre, kuhinjskim nožem nekoliko puta ubo oca u leđa i lakše ga ozlijedio.


Zagrebačka policija danas je izvijestila da je u vrbovečkom naselju Novo Selo sinoć oko 21 sat 45-godišnjak verbalni fizički napao 41-godišnju suprugu i 20-godišnju kćer. To je iz svoje sobe čuo 22-godišnji sin, koji je ocu prišao s leđa i nekoliko ga puta ubo kuhinjskim nožem. Majka je potom pozvala policiju, koja je 22-godišnjaka privela na kriminalističko istraživanje pod sumnjom za pokušaj ubojstva, dok je njegov otac kolima hitne pomoći prevezen u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. (Hina)

Vezani članci Ivana Tomić Najteži dani za bivšu voditeljicu Nove TV - nakon djeda i bake izgubila i oca: ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom'' Trudnica, ilustracija Udruga Roda i Hrvatska komora primalja traže izmjenu zakona za porod kod kuće: ''Guranje problema pod tepih i zatvaranje očiju pred stvarnošću nisu rješenja''