Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražili djevojke u oglasniku

Bračni par podvođenjem zaradio 80 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par J. B. (50) i V. B. (52) iz Krapine policija sumnjiči za podvođenje i posredovanje u prostituciji na štetu 31-godišnjakinje i 29-godišnjakinje.

Supružnici su u svibnju prošle godine unajmili stan u Šišićevoj ulici u Zagrebu kako bi tamo organizirali pružanje seksualnih usluga za novac. U oglasniku su tražili djevojke koje bi se bavile tim 'poslom'. Isti mjesec javila im se 29-godišnjakinja, a tri mjeseca kasnije i druga žena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu se brinuli o životinjama Živjeli u dvosobnom stanu sa 67 pasa Slika nije dostupna Prostitucijom do pola milijuna kuna

Pola sata masaže uz oralno zadovoljavanje stajalo je 300 kuna, a sat vremena masaže i puna usluga 400 kuna, neslužbeno doznajemo. 31-godišnjakinja je tako zaradila 80.000 kuna, a bračnom je paru je predala polovicu, dok je 29-godišnjakinja zaradila 75.000 kuna, i također je pola predala osumnjičenom paru. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja Općinskom državnom odvjetništvu bit će poslano poseban izvještaj. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene