Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bračni par J. B. (50) i V. B. (52) iz Krapine policija sumnjiči za podvođenje i posredovanje u prostituciji na štetu 31-godišnjakinje i 29-godišnjakinje.


Supružnici su u svibnju prošle godine unajmili stan u Šišićevoj ulici u Zagrebu kako bi tamo organizirali pružanje seksualnih usluga za novac. U oglasniku su tražili djevojke koje bi se bavile tim 'poslom'. Isti mjesec javila im se 29-godišnjakinja, a tri mjeseca kasnije i druga žena.

Vezani članci Stan pušača Gnjusno! Očistili dom pušača nakon 21 godine, čak je i unutrašnjost hladnjaka bila obojena Slika nije dostupna Prostitucijom do pola milijuna kuna

Pola sata masaže uz oralno zadovoljavanje stajalo je 300 kuna, a sat vremena masaže i puna usluga 400 kuna, neslužbeno doznajemo. 31-godišnjakinja je tako zaradila 80.000 kuna, a bračnom je paru je predala polovicu, dok je 29-godišnjakinja zaradila 75.000 kuna, i također je pola predala osumnjičenom paru. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja Općinskom državnom odvjetništvu bit će poslano poseban izvještaj. (VLM Agencija)