Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradali supružnici

Bol: Eksplodirala plinska boca, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe ozlijeđene u eksploziji plinske boce koja se dogodila u subotu navečer na otoku Braču, doznaje se u splitskoj policiji.

Plinska je boca eksplodirala jučer oko 19,30 sati u mjestu Bolu u ulici Loža u stanu u potkrovlju u vlasništvu 85-godišnjaka. Za sada se pretpostavlja kako je do eksplozije boce plina došlo zbog neispravnosti na dovodnom crijevu.

Pročitajte i ovo Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi Slika nije dostupna Očevid u tijeku Eksplozija u Otoku kod Sinja: Muškarcu u kuhinji eksplodirala plinska boca, zadobio opekline na ruci i nozi

Nakon što je plinska boca eksplodirala došlo je do požara tijekom čega su vlasnik stana (85) i njegova supruga (83) koji su u tom trenutku bili u stanu, ozlijeđeni. Kako se doznaje zadobili su više lakših opeklina i nakon što im je ukazana liječnička pomoć pušteni su kući.

U požaru je nagoren jedan kuhinjski element i kauč, te su oštećeni zidovi i strop, a nastala materijalna šteta se cijeni na oko 20. 000 kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene