Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ozlijeđenih

BMW-om udario u kamion na A4, preminula i druga djevojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe poginule su u nesreći na autocesti Zagreb-Goričan.

Jedna je djevojka poginula, a jedna je preminula u bolnici nakon zadobivenih ozljeda opasnih po život u teškoj prometnoj nesreći noćas oko ponoći kada je BMW zagrebačkih oznaka na autocesti A4 kod čvora Popovec naletio na kamion, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije

U BMW-u, koji je vozio 21-godišnjak, bile su tri djevojke mlađe od 20 godina i još jedan mladić. U sudaru je poginula jedna od djevojaka, dok je druga preminula u bolnici, a još dvoje putnika je ozlijeđeno, dok su vozač BMW-a i 40-togodišnji vozač kamiona srbijanskih oznaka prošli neozlijeđeni.

Uzrok nesreće, koja se dogodila petnaestak minuta prije ponoći, još nije utvrđen, a za sada nije poznato je li mladi vozač BMW-a bio pod utjecajem alkohola ili droga.

Svi ozlijeđeni prevezeni su na liječenje u zagrebačku Kliničku bolnicu Dubrava, a tijelo poginule djevojke prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene