Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija uhitila je 29-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je bludničio nad devetogodišnjim djetetom, a uhićen je i jedan 25-godišnjak zbog bludnih radnji koje je počinio nad dvjema ženama na ulici.


Policija je izvijestila da je 29-godišnjak kazneno djelo bludnih radnji na štetu djeteta počinio 17. listopada te da je nakon dovršene kriminalističke obrade priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Vezani članci Uznemiravanje djeteta, ilustracija Silovatelju malodobne pokćerke sud smanjio kaznu jer je bio u Domovinskom ratu Zaštitari ispred OŠ Krapinske Toplice - 1 Opet incident u Krapinskim Toplicama! Roditelji smislili novu taktiku, ravnatelj pozvao policiju: "Nekoj djeci je pozlilo, ovo nije normalno"

Zbog zaštite djeteta nisu objavljene druge pojedinosti o tom slučaju.

Drugog osumnjičenika policija tereti da je krajem kolovoza i sredinom rujna u gradu Zagrebu, na ulici, počinio dva kaznena djela bludnih radnji na štetu dviju žena u dobi između 21 i 29 godina. Policiji nije objavila na koji način je osumnjičeni počinio kazneno djelo. I on je odveden u Istražni centar.