Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije ga dobro stavio

Mora u zatvor jer je sinu pred unucima prijetio smrću zbog janjca na ražnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (64) iz okolice Bjelovara osuđen je na sedam mjeseci uvjetnog zatvora jer je sinu i unucima prijetio smrću zbog janjca na ražnju.

On se u kolovozu prije dvije godine na dvorištu svoje vikendice u Paljevinama kod Bjelovara posvađao sa sinom prilikom stavljanja janjca na ražanj. Nije mu se svidjelo kako to njegov sin želi učiniti, pa su se porječkali, piše Večernji.

Pročitajte i ovo Vlak Tri osobe bile u vozilu Užas u Bjelovaru: Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil Tomislav Horvatinčić nema uvjetnog otpusta Horvatinčić dobio odbijenicu suda: Ne daju mu da iziđe iz zatvora, odslužio malo više od pola kazne

"Ubit ću vas", vikao je tada bijesni 64-godišnjak na sina, a sve su u blizini slušala i prestrašena djeca.

Upravo mu je to bila otegotna okolnost jer je prijetnje smrću uputio u prisutnosti sedmogodišnjeg unuka i osmogodišnje unučice.

Poslije je na ispitivanju rekao kako nije mislio ozbiljno te ih je želio samo malo zastrašiti, ali Općinski sud u Bjelovaru nije imao milosti.

“Drugima je ozbiljno prijetio da će ih usmrtiti, a djelo je učinjeno prema većem broju ljudi, čime je počinio kazneno djelo protiv osobne slobode, prijetnjom”, navodi se u kaznenom nalogu Općinskog suda.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene