Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Bjelopolje: U nesreći poginuo 17-godišnjak, troje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poginuli mladić bio je putnik u vozilu kojim je upravljao 18-godišnjak iz Zagreba koji je skrivio nesreću.

Sedamnaestogodišnji mladić iz Zagreba poginuo je u subotu u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 19,05 sati dogodila u mjestu Bjelopolje, na državnoj cesti D1 nedaleko Korenice.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća kod Zeline - 3 Četvero ozlijeđenih FOTO Teška nesreća kod Zeline: Ljude su izvlačili iz potpuno smrskanog automobila Denis Bobeta i Sofija Preljvukić U Sinju Nakon teške nesreće ponovno se postavlja pitanje sigurnosti uz granicu: "Mi smo stalno u strahu. Ne usudim se dijete pustiti samo..."

Bio je putnik u vozilu 'opel astra' kojim je upravljao 18-godišnjak iz Zagreba koji je skrivio nesreću. Dolaskom u Bjelopolje vozač zbog neprilagođene brzine ulaskom u desni zavoj prelazi u suprotnu traku te bočnim dijelom vozila udara u prednji dio osobnog automobila 'golf' koje se kretalo iz suprotnog smjera.

44-godišnji vozač 'golfa' iz Bjelopolja u nesreći je zadobio lakše tjelesne ozljede kao i 18-godišnjak te 26-godišnji putnik iz toga automobila.

Zbog očevida promet tom dionicom četiri sata odvijao se jednim kolničkim trakom. Protiv mladog vozača iz Zagreba slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće, izvijestila je lička policija (Hina).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene