Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donedavni reprezentativac

Križanac noć proveo na triježnjenju iza rešetaka, Split ga brani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noć sa srijede na četvrtka nogometaš Splita Ivica Križanac prospavao je u splitskoj policijskoj postaji.

Naime, 31-godišnji nogometaš je uhvaćen u vožnji u pijanom stanju i za njim je policija ulicama Splita organizirala potjeru u kojoj je nogometaš prošao jedno crveno na semaforu te kroz još nekoliko križanja, doznajemo iz splitske policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ivica Kostelić na Grenlandu prikuplja donacije za djecu s Downovim sindromom Slika nije dostupna Saznajte jeli pristala Prošnja na Jelačićevom trgu: Pronađena PRAVA Kristina!

Zatim se zaustavio nakon čega je priveden u policijsku postaju. U krvi mu je izmjereno 1.73 promila alkohola. '31-godišnjak je noć proveo u postaji i pušten je jučer ujutro u 9 sati', kazala nam je glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj.

>> Dokazi čime je Križanac ucjenjivao Hajduk: 'Tražio je što nitko u povijesti nije!'

>> Križanac uzvraća: Grbić je lažov, beskičmenjak i nesposobnjaković!

Dok se mnogi užasavaju takvog ponašanja, njegov klub NK Split brani ga,prevažan im je u igri. Vlasnik kluba Slaven Žužul ne želi o tome. 'Križanac kaže da mu je žao, bit će kažnjen novčano, ali nećemo ga razapeti', kaže Nenad Pralija, sportski direktor kluba.

Poznato je kako je krajem siječnja, uoči početka priprema za nastavak Hrvatske nogometne lige, na prilično ružan način propao dogovor Hajduka i Ivice Križanca. Naime, predsjednik Hajduka Josip Grbić i klupski odvjetnik Vinko Radovani – osim financijskih detalja kako je Križanac tražio 375.000 eura po sezoni – iznijeli su i nekoliko optužbi na njegov račun.

Dozvola za dulje izlaske

Tako su rekli kako je Križanac poslije završetka karijere tražio da mu se osigura mjesto sportskog direktora Hajduka, a uz to je tražio i povlastice prave zvijezde. Tada je predsjednik Grbić između ostaloga rekao kako je Križanac tražio posebne privilegije, primjerice, da ne smije ostati u karanteni dulje od dva do tri dana te da se može i dulje od roka koji moraju poštivati ostali igrači izlaziti navečer u grad

Nakon 'teških riječi' javio se i Križanac koji je već drugog dana potpisao ugovor za RNK Split.  Tada je prepun gnjeva rekao:
'Ma, tko je taj Josip Grbić! Jadna ti majka Hajduku s takvim predsjednikom. To je klasični beskičmenjak, lažov i nesposobnjaković. Sramota je za Hajduk da na svoju stogodišnjicu ima za predsjednika takvog čovjeka', rekao je tada Križanac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene