Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezena u bolnicu

Biograd: Pronađena ozlijeđena maloljetnica i kraj nje pištolj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
16-godišnja djevojka s ozljedom ramena pronađena je noćas oko 1 sat na Trgu hrvatskih velikana u Biogradu, a pored nje je pronađen pištolj.

Još se ne zna je li riječ o namjernom ili slučajnom samoozljeđivanju ili je djevojka iz Biograda žrtva napada. Iz glasnogovorništva zadarske policije kažu kako postoje indicije koje upućuju na samoozljeđivanje, no bez razgovora s maloljetnicom i konstrukcijom događaja, ništa se još sa sigurnošću ne može tvrditi.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Djevojku je pronašao policajac, nakon čega je prevezena u Opću bolnicu u Zadru, gdje je zadržana na liječenju. Konstatirano je da je zadobila teške tjelesne ozljede. Maloljetnica nije od prije nije poznata policiji. Istraga je u tijeku. (Hina/Mi.Dr)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene