Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrenuo s puta

Biograd: Ponudio prijevoz djevojci pa je silovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
50-godišnjak je uz prometnicu Biograd – Benkovac silovao 24-godišnjakinju iz okolice Zadra.

U biogradskoj policiji u tijeku je kriminalistička istraga nad 50-godišnjakom s biogradskog područja kojeg se sumnjiči da je u srijedu u poslijepodnevnim satima uz prometnicu Biograd – Benkovac silovao 24-godišnjakinju iz okolice Zadra.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Doznajemo da je muškarac djevojci ponudio prijevoz do kuće i skrenuo na makadamski put u jednom selu nadomak Biograda te ju je tamo silovao. Bit će priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Doznajemo da je 50-godišnjak djevojku sreo u Biogradu, ponudio joj prijevoz do kuće i skrenuo na makadamski put u jednom selu nadomak Biograda te ju je tamo silovao. Još se ne zna je li silovana djevojka pobjegla silovatelju ili ju je on pustio. Doznajemo i da je 50-godišnjak već poznat policiji, po imovinsko-kaznenim djelima. (Agencija Vlm)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene