Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Čakovcu

Biciklist se potukao s policijom, urinirao i pokazivao spolovilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čakovečka policija zaustavila je biciklistu, a ovaj ih je stao vrijeđati, pljuvati, tući se sa njima, da bi im na kraju pokazao i spolovilo.

Incident se dogodio pet minuta iza ponoći u noći na subotu, u Ulici Jakova Gotovca, kad je policijska patrola rutinski tijekom nadzora prometa zaustavila 35-godišnjeg vozača bicikla. 'Nakon zaustavljanja, policijskim službenicima odbio je dati na uvid svoje identifikacijske dokumente te ih je odmah počeo vrijeđati i omalovažavati pogrdnim riječima i pljuvanjem', piše u priopćenju PU međimurske.

Pročitajte i ovo Ilustracija u tijeku očevid Biciklist pao i udario glavom: Odvezla ga je hitna, na nogostupu vidljivi tragovi krvi Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan"

>> Biciklist teško ozlijedio pješakinju i pobjegao

Ratoborni biciklist oglušio se i na upozorenja policajaca kako će ga smiriti uporabom sile, ukoliko ne prestane. On je, međutim, počeo mahati nogama oko sebe te je rukama i koljenom udario policajce. Priveden je, no prilikom privođenja je u 'marici' nastavio biti krajnje neugodan, navodi policija. 'Nastavio je sa svojim ponašanjem, pružanjem pasivnog otpora, vršenjem 'male nužde' u službenom vozilu te pokazivanjem spolnog organa, zbog čega su prema njemu također uporabljena sredstva prisile', stoji nadalje u priopćenju.

Poremećaj ponašanja uzrokovan alkoholom

Policajci su ga opet prisilno smirivali pa mu je nakon toga pružena i liječnička pomoć, koju je odbio pa je prebačen na Odjel psihijatrije Županijske bolnice Čakovec. Tamo mu je utvrđena dijagnoza poremećaja ponašanja uzrokovana alkoholom. Potom je ponovno prevezen u prostorije PU međimurske.

Epilog incidenta je i jedan lakše ozlijeđeni policajac. Nasilni biciklist nakon ispitivanja u policiji, pušten je na slobodu, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava i više optužnih prijedloga Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene