Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Privlake

Biciklist preminuo u bolnici nakon što ga je udario automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas je u vinkovačkoj Županijskoj općoj bolnici preminuo 80-godišnjak iz Privlake na kojega je u petak oko 17 sati naletio osobni automobil dok je upravljao biciklom, pri čemu je zadobio teške ozljede.

Kako je utvrđeno očevidom, 41-godišnjak iz Privlake upravljao je osobnim automobilom Zastava Yugo ulicom Faličevci i zbog neprilagođene brzine kretanja vozila i gustoće prometa, nije na vrijeme uočio biciklista koji se kretao svojom desnom stranom ispred osobnog automobila te ga je udario u zadnji dio.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

>> Koprivnica: Majka troje djece poginula u prevrtanju traktora

Biciklist, koji nije imao na sebi reflektirajući prsluk i bicikl nije bio osvjetljen kako nalažu propisi, usljed udara je pao na kolnik i zadobio teške ozljede i hitno je prevezen u vinkovačku bolnici gdje je tijekom noći umro.

Protiv 41-godišnjeg Privlačanina, dostavlja se kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru radi počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene