Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bibinjac kazneno prijavljen za pokušaj ubojstva policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija kriminalistički obrađuje 38-godišnjeg Bibinjca zbog osnovane sumnje da je sinoć oko 19,30 sati svojim automobilom BMW-om pokušao pregaziti policijskog službenika iz Odsjeka kriminaliteta droga.

Kako se doznaje u zadarskoj Policijskoj upravi, Bibinjac se u pratnji svojeg odvjetnika dragovoljno predao policiji i do kraja dana će, s kaznenom prijavom za pokušaj teškoga ubojstva i oštećenja tuđe stvari, biti sproveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Je li povezano? Detektivi tražili nestale studente iz 2014. pa i sami nestali: Pronađeni su, ali sve je i dalje obavijeno velom tajne Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…"

Neslužbeno se doznaje da je Bibinjac već poznat policiji zbog kažnjivih djela zlouporabe droga. Napadnutom policajcu je, kako se također doznaje neslužbeno, prije nekoliko godina u Zadru je zapaljen osobni automobil.

U pokušaju da pregazi policajca, koji je završio na asfaltu s lakšim ozljedama, napadač je automobilom udario i u policijsko vozilo te pobjegao da bi se danas dragovoljno predao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene