Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ostvaruje li se prijetnja koju sadrži e-mail koji kruži internetom i u kojem stoji da će grupa navijača krenuti u akciju 'čišćenja' Zagreba? Upravo prijeteći e-mail i najavljeni neredi na ulicama Zagreba bit će tema večerašnje emisije '10 do 8'.


Naime, sinoć su u Dubravi petorica članova skupine Agram crew, bez razloga navalila na automobil marke Mercedes u kojem je bilo šest mladića i djevojaka.

Vezani članci Krokodil, ilustracija (Foto: Getty) Blizanke htjele gledati zalazak sunca, a završile u raljama krokodila: "Čuli smo uzvike i buku..." Uskoro uklanjanje šatora ispred KB Dubrava - 2 Uklanjaju se šatori ispred KD Dubrava: "Dolaskom cjepiva mi smo postali ti koji krojimo našu sudbinu"

Oni su u jednom trenutku izašli iz vozila marke Mazda i počeli trčati prema Mercedesu. Jedan od napadača u ruci je imao palicu.

>> Bad Blue Boysi kreću u osvetničku 'akciju čišćenja Zagreba'?!

Vidjevši to, napadnuta grupa zaključala se u automobil, u koji su napadači svejedno pokušali silom ući, i krenula prema policijskoj postaji Dubrava. Napadači su ih svojim vozilom pratili sve do u dvorište policijske postaje. No, kada su iz postaje izašli policajci, pobjegli su.

Počela je potraga za napadačima, a uhvaćeni su oko jedan sat iza ponoći, kada je policija zaustavila njihov automobil.

Tijekom obrade došlo se do saznanja da su svi počinitelji prekršaja pripadnici navijačke skupine BBB Agram Crew, od kojih većina ima mjeru opreza te zabranu prisustvovanja određenim nogometnim utakmicama.

Današnju konferenciju za novinare u PU zagrebačkoj vodio je osobno načelnik PU Marijan Tomurad, koji je pozvao vođe navijačkih skupina da se ograde od skupina koje organiziraju ili planiraju organizirati nerede te je naglasio da je policija pojačala ophodnje po cijelom gradu te da će tako ostati do daljnjega.