Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'BBB Agram Crew' napali bez razloga i žrtve pratili u dvorište policijske postaje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostvaruje li se prijetnja koju sadrži e-mail koji kruži internetom i u kojem stoji da će grupa navijača krenuti u akciju 'čišćenja' Zagreba? Upravo prijeteći e-mail i najavljeni neredi na ulicama Zagreba bit će tema večerašnje emisije '10 do 8'.

Naime, sinoć su u Dubravi petorica članova skupine Agram crew, bez razloga navalila na automobil marke Mercedes u kojem je bilo šest mladića i djevojaka.

Pročitajte i ovo Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Oni su u jednom trenutku izašli iz vozila marke Mazda i počeli trčati prema Mercedesu. Jedan od napadača u ruci je imao palicu.

>> Bad Blue Boysi kreću u osvetničku 'akciju čišćenja Zagreba'?!

Vidjevši to, napadnuta grupa zaključala se u automobil, u koji su napadači svejedno pokušali silom ući, i krenula prema policijskoj postaji Dubrava. Napadači su ih svojim vozilom pratili sve do u dvorište policijske postaje. No, kada su iz postaje izašli policajci, pobjegli su.

Počela je potraga za napadačima, a uhvaćeni su oko jedan sat iza ponoći, kada je policija zaustavila njihov automobil.

Tijekom obrade došlo se do saznanja da su svi počinitelji prekršaja pripadnici navijačke skupine BBB Agram Crew, od kojih većina ima mjeru opreza te zabranu prisustvovanja određenim nogometnim utakmicama.

Današnju konferenciju za novinare u PU zagrebačkoj vodio je osobno načelnik PU Marijan Tomurad, koji je pozvao vođe navijačkih skupina da se ograde od skupina koje organiziraju ili planiraju organizirati nerede te je naglasio da je policija pojačala ophodnje po cijelom gradu te da će tako ostati do daljnjega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene