Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kirin, Šuker, Čobanković, Kalmeta samo su neki od utjecajnih ljudi koji su dolazili na sastanke s Mladenom Barišićem, posvjedočila je njegova tajnica Tamara Babić


Tamara Babić, koja je bila tajnica Mladena Barišića, svjedočeći u nastavku suđenja za Fimi mediju kazala je da su na sastanke s Barišićem u Carinu dolazili ministri Kirin, Šuker, Čobanković, Kalmeta.'Što se tiče estradnih zvijezda, sjećam se da su dolazili Thompson, Ivana Banfić, Miroslav Škoro, Nina Badrić i Mišo Kovač', kazala je svjedokinja.

Vezani članci Suđenje Ivani Teni Gotovac za prometnu nesreću (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 5 Suđenje bivšoj djelatnici HAC-a za prometnu nesreću u kojoj je poginula studentica: "Bila sam pijana, ali nisam pobjegla" Teroristički napad (Foto: Provjereno) Nevjerojatni niz promašaja policije u istrazi terorističkih napada: Hrvat i Bosanac četiri godine izbjegavali ruku pravde

Kazala je i da je jednom došao Sanader, a nakon što joj je predočen iskaz iz istrage, kazala je da je Sanader došao kada više nije bio premijer.

>> Svjedokinja u Fimi mediji: 'Sanaderov odvjetnik rekao je da mogu uljepšati iskaz'

Da su spomenute estradne zvijezde dolazile kod Barišića, kazala je i Sanja Crnković, koja je bila voditeljica Barišićeva ureda. Posvjedočila je kako su ga posjećivale i osobe iz političkog života, a iskazivala je i o sefu u kojem su se ponekad čuvale velike svote. Rekla je i da je Barišiću dolazila i Branka Pavošević, te kako je jednom prigodom s njima u Barišićevom uredu brojala novac. Taj se put radilo o par milijuna kuna, a među novcem je osim kuna bilo i eura te nešto dolara.

Šte se tiče novca u sefu, svjedokinja je kazala kako je obično bio u kuvertama, tamno plavim vrećicama, a jednom i u tamno smeđoj torbi. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook