Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Baka kolcem ubila supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ranko Vlaić, 80-godišnak iz Miočića kod Drniša, kojeg je 3. veljače drvenim kolcem pretukla njegova 77-godišnja žena Jovanka, preminuo je u na odjelu kirurškog šoka KBC Split.

Medicinsko osoblje kaže da je Ranko kad je došao u bolnicu bio obliven krvlju po cijeloj glavi i imao nekoliko slomljenih rebara. 

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

Drniški policajci, koji godinama znaju za njegovu nasilnu 77 - godišnju  ženu Jovanku, nakon suprugove smrti ponovno su je priveli.

Ranko se plašio policajcima govoriti istinu strahujući od Jovankine osvete, pa je policajci prije nisu mogli privesti. 

Jovanka je i ovaj put porekla da je tukla muža.
Rekla je da su njegove ozljede posljedice pada. 

Prema riječima susjeda, 'hodao je gotovo zgrbljen do crne zemlje' i svima je bio simpatičan i drag osim svojoj ženi koja ga je godinama brutalno zlostavljala.

'To će biti sprovod ni koji ćemo svi doći na posljednji ispraćaj našeg dobrog Ranka, ali nitko njegovoj udovici neće pružiti ruku sućuti', rekli su nam tužni, na Jovanku ogorčeni mještani sela Miočići.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene