Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ranko Vlaić, 80-godišnak iz Miočića kod Drniša, kojeg je 3. veljače drvenim kolcem pretukla njegova 77-godišnja žena Jovanka, preminuo je u na odjelu kirurškog šoka KBC Split.


Medicinsko osoblje kaže da je Ranko kad je došao u bolnicu bio obliven krvlju po cijeloj glavi i imao nekoliko slomljenih rebara. 

Vezani članci Vršnjačko nasilje, ilustracija Inspekcija u školi: Ministarstvo istražuje slučaj dječaka kojeg su povlačili užetom za vrat Vršnjačko nasilje Dječak kojeg su na igralištu užetom vukli za vrat ima PTSP: "Dolazio je plačući doma, još ima noćne more"

Drniški policajci, koji godinama znaju za njegovu nasilnu 77 - godišnju  ženu Jovanku, nakon suprugove smrti ponovno su je priveli.

Ranko se plašio policajcima govoriti istinu strahujući od Jovankine osvete, pa je policajci prije nisu mogli privesti. 

Jovanka je i ovaj put porekla da je tukla muža.
Rekla je da su njegove ozljede posljedice pada. 

Prema riječima susjeda, 'hodao je gotovo zgrbljen do crne zemlje' i svima je bio simpatičan i drag osim svojoj ženi koja ga je godinama brutalno zlostavljala.

'To će biti sprovod ni koji ćemo svi doći na posljednji ispraćaj našeg dobrog Ranka, ali nitko njegovoj udovici neće pružiti ruku sućuti', rekli su nam tužni, na Jovanku ogorčeni mještani sela Miočići.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju