Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Carinici imali pune ruke posla

Bajakovo: Uhvaćen ilegalac, zaplijenjene tablete i pištolj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je o jučerašnjim zbivanjima na graničnom prijelazu Bajakovo. Policijski službenici i carinici ulovili su jednu osobu koja je ilegalno pokušala prijeći granicu, te su zaplijenili manju količinu opojnih sredstava i jedan pištolj.

Na graničnom prijelazu Bajakovo, jučer su granični policajci i carinici imali pune ruke posla. Najprije su u dva navrata (u 8.10 i 9.35 sati) policijski službenici zaplijenili manju količinu tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari. Prvo je pronađeno 30 tableta kod 23-godišnjeg makedonskog državljanina za koje nije imao potrebnu liječnički dokumentaciju, a zatim 27 tableta kod 52-godišnjeg srpskog državljanina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Na istom graničnom prijelazu je u 9.55 sati u vlaku koji prometuje na relaciji Zagreb-Beograd, zatečen i uhićen francuski državljanin. Provedenim prekršajnim istraživanjem utvrđeno je ponovno nezakonito prešao državnu granicu Republike Hrvatske, nakon što je 13. kolovoza zbog istoga bio vraćen u Republiku Sloveniju.

U 21 sat policijski službenici na Bajakovu su pri ulazu u zemlju, kontrolom osobnog automobila marke Volkswagen Touareg francuskih registarskih oznaka, pronađen je pištolj marke Astra 4000 sa sedam komada pripadajućeg streljiva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene