Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri noći nemira i paleži oko Zadra

Bacili bor na magistralu, uhićena dvojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tri noći paleži i vandalizma djelatnici PU zadarske uhitili su dvojicu mladića.

Tri noći u okolici Zadra skupina vandala palila je automobilske gume i plastične kontejnere, no sinoć je dvojicu policija i uhvatila na djelu.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

>> Treća noć nemira u okolici Zadra: Gore gume, ruše se stabla

Kako doznajemo iz PU zadarske, dvojica uhićenih su 19-godišnjak i 20-godišnjak, a policija ih je uhvatila oko 22 sata. Policija ih sumnjiči za piljenje bora i priječenje prometa na magistrali u Bibinju, kao i paljenje guma.

Vatrogasci su od sinoć od 19 sati pa sve do pola sata iza ponoći bili na nogama i čak su četiri puta intervenirali zbog sličnog vandalizma i paljenja automobilskih guma i plastičnih kontejnera.

Dvojica uhićenih mladića trenutno se nalaze na kriminalističkoj obradi, nakon čega će biti sprovedeni istražnom sucu.

Podsjetimo, u noći sa subote na nedjelju su gorjele automobilske gume u Vrani, Pakoštanima, Radašinovcima i u Sukošanu. Dojave o zapaljenim gumama i kontejnerima su pristizale od 21.46 do 3 sata iza ponoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene