Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć građana

Automobilom udario dijete pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila oko 15,50 sati na Šetalištu Vladimira Nazora kad je dijete istrčalo na cestu između parkiranih vozila, a nepoznato vozilo koje je naišlo oborilo ga je na kolnik.

Crikvenička policija traga za vozačem i vozilom koje je jučer poslijepodne na kolnik oborilo dijete. Na sreću, dijete je lakše ozljeđeno.
Nesreće se dogodila oko 15,50 sati na Šetalištu Vladimira Nazora kad je dijete istrčalo na cestu između parkiranih vozila, a nepoznato vozilo koje je naišlo oborilo ga je na kolnik. Vozač je izišao iz vozila i razgovarao s roditeljima djeteta, no dok su roditelji s djetetom otišli potražili liječničku pomoć vozač je napustio mjesto nesreće prije dolaska policije. Prema prvim saznanjima radi se o vozilu stranih registarskih oznaka, najvjerojatnije plave boje.
Policija moli građane, očevice nesreće da se s korisnim informacijama jave u policijsku postaju Crikvenica osobno ili na telefon 051/439-039 ili pozivom na telefon broj 192. (Agencija VLM)

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život Ilustracija PROMETNA NESREĆA Nedaleko Sinja automobil naletio na dijete, prevezeno je u bolnicu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene