Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor na ulazu u Staru Bašku

Autom sletjeli u provaliju, dvije osobe poginule, a jedna je ozlijeđena: "Nažalost, riječ je o mlađim osobama"

Policijsko vozilo - 2
Policijsko vozilo - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Dvije osobe smrtno su stradale, a jedna je ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći na Krku.

Na ulazu u Staru Bašku na Krku osobno vozilo sletjelo u provaliju dubine oko 300 metara, izvijestila je policija. Dvije osobe su smrtno stradale, a jedna je ozlijeđena. Nesreća se dogodila u utorak oko 19:25.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Zbog nepristupačnog područja teško je bilo doći do unesrećenih. Ozlijeđena osoba prevezena je u bolnicu na Sušak te je bila pri svijesti kada joj je pomoć pružena.

Na mjestu nesreće bili su i vatrogasci JVP-a Krk koji su pomogli u izvlačenju unesrećenih. Iako je policija izvijestila kako je riječ o provaliji dubokoj 300 metara, zapovjednik JVP-a Goran Grubišić kaže kako je provalija ipak manja. Uz cestu postoji nizbrdica od 50 metara, a nakon nje provalija od još 30. Grubišić objašnjava kako su u automobilu nažalost bila mlađe osobe.

"Nije bio lijep prizor", rekao nam je.  

Nakon očevida, automobil ćebi trebao biti izvučen u srijedu u jutarnjim satima.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene