Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar u Đakovu

Autobus s 30 vojnika izbjegavao kamion pa udario u kuću, dvojica završila u bolnici

Prometna nesreća u Đakovu (Foto: DNEVNIK.hr) - 1
Prometna nesreća u Đakovu (Foto: DNEVNIK.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Autobus je nakon sudara s kamionom sletio s ceste i udario u kuću (Foto: radio-djakovo.hr) Autobus je nakon sudara s kamionom sletio s ceste i udario u kuću (Foto: radio-djakovo.hr) Foto: radio-djakovo.hr Prometna nesreća u Đakovu (Foto: DNEVNIK.hr) - 1 Prometna nesreća u Đakovu (Foto: DNEVNIK.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Đakovu (Foto: DNEVNIK.hr) - 2 Prometna nesreća u Đakovu (Foto: DNEVNIK.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometna nesreća u Đakovu (Foto: DNEVNIK.hr) - 3 Galerija 1/4 >>
Autobus je nakon udara u kamion sletio s ceste, udarivši pritom dva parkirana automobila i ugao kuće.

U prometnoj nesreći u Đakovu u četvrtak nešto iza 7 sati autobus se zabio u kuću nakon što je na raskrižju Pavićeve i Mihanovićeve ulice pokušao izbjeći kamion koji je posipavao cestu solju. 

Pročitajte i ovo Sudar dvaju kamiona - 2 Sve je spremno Drama u Okučanima prije obilježavanja operacije Bljesak: Pred kamerama Nove TV nesreća, u spašavanju sudjelovala vojska Obilježavanje operacije Bljesak dogodilo se na današnji dan Munjevita akcija Bljesak: Za manje od 32 sata hrvatski vojnici oslobodili su zapadnu Slavoniju, odmazda je bila krvava

Autobus je nakon udara u kamion sletio s ceste, udarivši pritom dva parkirana automobila i ugao kuće, piše Radio Đakovo.

Kako su za DNEVNIK.hr kazali iz PU osječko-baranjske, dojavu o sudaru dobili su oko 7:30 sati te dodali da ozlijeđenih nije bilo. 

Kako doznaje Glas Slavonije, autobusu su bili pripadnici Hrvatske vojske.

MORH: Dvojica vojnika zadobila ozljede

Dvojica pripadnika Hrvatske vojske u prometnoj nesreći vojno linijskog prijevoza u Đakovu su lakše ozlijeđena nakon čega im je pružena liječnika pomoć u Općoj županijskoj bolnici Našice.

"Nakon pružene liječničke pomoći u Općoj županijskoj bolnici Našice vojnici su vraćeni u svoje postrojbe. Ostali pripadnici Hrvatske vojske su nakon prometne nezgode u Našice prevezeni drugim autobusom", priopćili su iz MORH-a.

Dodaju kako je u autobusu prijevoznika APP u tom trenutku bilo 30 pripadnika Hrvatske vojske.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene