Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio prebrzo

Argentinac sletio u provaliju, ozlijeđene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač i 81-godišnja putnica iz vozila zadobili su teške tjelesne ozljede, dok je 51-godišnja suputnica lakše ozlijeđena.

Neprilagođena brzina uzrok je teške prometne nesreće koja se jučer oko 14.30 sati dogodila na državnoj cesti D8 u mjestu Seline nedaleko Senja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano" Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Krivac je 86-godišnji državljanin Argentine koji je vozeći osobni automobil slovenskih nacionalnih oznaka iz Senja prema Karlobagu, ulaskom u desni zavoj zbog neprilagođene brzine udario u zaštitnu metalnu ogradu. Od siline udarca probio je ogradu te sletio u sedam metara duboku provaliju, a vozilo se zaustavilo na lijevoj bočnoj strani.

Vozač i 81-godišnja putnica iz vozila zadobili su teške tjelesne ozljede, dok je 51-godišnja suputnica lakše ozlijeđena. Protiv 86-godišnjaka bit će podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene