Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U napetom iščekivanju

Antonijina majka i dalje optimistična: Vjerujem da ću je vidjeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neka ga Bog preokrene, neka mu kaže što je učinio, ako je to učinio. Ali ja još ne vjerujem da je to tako kako su nam rekli, kaže Milka Bilić

'Neka ga Bog preokrene, neka mu kaže što je učinio, ako je to učinio. Ali ja još ne vjerujem da je to tako kako su nam rekli. Još sam optimist i bit ću. Još vjerujem da ću je vidjeti, da će sve dobro završiti. Sinoć sam oko 2 i pol sata krenula na spavanje, malo sam čitala knjigu, popila jednu tabletu, pa sam uspjela malo spavati', kazala je na vratima obiteljske kuće Milka Bilić, majka nestale 17-godišnje djevojke Antonije Bilić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Maksimalna kazna Bahato primio presudu za slučaj koji je Hrvatsku dignuo na noge

Unatoč uznemirujućim vijestima koje su sinoć pristigle iz Banja Luke, Antonijina majka je imala snage poželjeti i Božji oprost za Dragana Paravinju, čovjeka kojega se sada sumnjiči da je naudio njezinoj maloljetnoj kćeri. Unatoč njegovu priznanju kako je počinio teško zlodjelo, majka se ipak nada kako postoji mogućnost da ta 'beštija', kako je kazala, ne govori istinu, jer je to već činio i ranije. Nada se kako će Antoniju ipak ugledati živu.

'Cijelu noć smo tu. Čekamo da nam nešto kažu. Sad je potraga tamo kod Oklaja. Što mogu više nego čekati. Čekat ću da nam kažu ima li što nova. Eto.. Sad čekamo i kćerke da dođu... ' dodao je Milan Bilić, Antonijin otac. Rijetki seljani koji se u ljetno jutro mogu vidjeti u Kričkama uglavnom šutke gledaju u pravcu obiteljske kuće Bilićevih, u kojoj posljednjih dvadesetak dana Antonijini majka i otac, sestre, brat i prijatelji proživljavaju zasigurno najteže trenutke u životu.(Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene