Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se kako ga je uzimao

Amerikanac pronađen mrtav na Visu otrovao se acetonom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sean Bogdanović, 29-godišnji Amerikanac, koji je jučer pronađen mrtav kod Komiže, u krvi i mokraći je imao smrtonosnu razinu acetona.

Toksikološki nalaz napravljen u splitskome Kliničkome bolničkom centru (KBC) pokazao je da je Bogdanovich, koji je nakon višednevne potrage pronađen mrtav, umro od trovanja acetonom, rekao je patolog dr. Antonio Alujević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zar im nije već dosadno skrivanje? Više ne može tvrditi da mu nije djevojka: Scarlet sjedila Seanu u krilu Slika nije dostupna U 85. godini života Umro Warren Christopher

Dr. Alujević još ne zna kako je Amerikanac uzimao aceton, no isključuje mogućnost da ga je popio jer bi u tom slučaju ostavio trag na jednjaku. Alujević kaže kako se aceton u tijelu mogao stvoriti i nereguliranom bolesti dijabetesa, kao i izbjegavanjem ugljikohidrata u prehrani, ili jednostavno gladovanjem.

Nedostatak ugljikohidrata u tijelu, navodi organizam da troši masti, a prilikom njihove razgradnje nastaje i aceton, pojasnio je Alujević.

>> Vis: Našli tijelo pronađenog Amerikanca

Nestanak Bogdanovicha, Amerikanca hrvatskog podrijetla, prijavljen je policiji 20. prosinca jer se nije vratio kući na Visu. Odmah nakon prijave nestanka u potragu su se uključili pripadnici HGSS-a, mjesni vatrogasci i mještani.

Mladog Amerikanca tražilo se sa zemlje i iz zraka, čak i termovizijom. Pronađen je mrtav 24. prosinca prošle godine na sjeverozapadnom dijelu otoka Visa, kod rta Barijoške. Imao je ranu na glavi, ali ona je nastala od pada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene