Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VEĆ DRUGI PREKRŠAJ

Ozlijeđena dva policajca: Pijana sjela za volan pa se zabila u policijski automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdeset petogodišnjoj vozačici bit će određena mjera zabrane vožnje, jer je u alkoholiziranom stanju izazvala sudar s policijskim vozilom.

Vukovarska policija najavila je podnošenje optužnog prijedloga protiv 45-godišnje vozačice, koja je u subotu poslije podne pod utjecajem 2,18 promila alkohola uzrokovala sudar s policijskim vozilom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baš su pametni... Ceste su pune vozača koji misle da se propisi ne odnose na njih, a ovo su rezultati njihove vožnje

Kako su priopćili, ona je upravljala osobnim automobilom, da bi na skretanju kod križanja Ulice dr. Ante Starčevića i Ulice Hrvatskog zrakoplovstva u Vukovaru, njezino vozilo prešlo na lijevu prometnu traku i sudarilo se s policijskim. Dvojica službenika lakše su ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KOLONE U TRNSKOM FOTO/VIDEO Prometna nesreća u Zagrebu: Velike gužve zbog sudara na Aveniji Dubrovnik

Vozačici je privremeno oduzeta dozvola, a u postaji je zadržana do otrježnjenja.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola policija će protiv nje podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna od 12 do 20 tisuća kuna te zaštitna mjera zabrane vožnje od najmanje šest mjeseci.

Vozačici je to već drugi prometni prekršaj pod utjecajem alkohola.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene