Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao na graničnom prijelaz Karasovići

Albanski vozač među paletama vozio 110 kila marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
110 kila marihuane pronađeno je u kamionu među gips pločama na prijelazu Karasovići.

Na graničnom prijelazu Karasovići,ulaznoj graničnoj kontroli oko 8.50h pristupilo je teretno i priključno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnji državljanin Albanije. U teretnom vozilu nalazio se i 32-godišnji suvozač, također državljanin Albanije.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Tijekom granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda u suradnji s djelatnicima carine, su u zadnjem dijelu teretnog prostora, između paleta na kojima su se nalazili kameni komadi raznih oblika, primjetili crnu torbu.
Temeljem naloga suda izvršena je detaljna pretraga teretnog i priključnog vozila kojom prilikom su pronađene četiri crne torbe u kojima se nalazilo 50 paketa oblijepljenih ljepljivom trakom, s ukupno 105 kg 75 gr droge marihuane tipa „skunk“.
Vozač i suvozač su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, oni su jutros, 22. travnja, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na oko 1 600 000 kn, dok bi u uličnoj preprodaji njezina vrijednost iznosila preko 5 000 000 kuna.


Ovo je najveća zaplijenjena količina marihuane na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u posljednjih nekoliko godina.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene