Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izdana jedna tjeralica

Akcija 'Suton': Uhićeno 14 osoba zbog droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U akciji 'Suton' uhićeno je 14 osoba s dubrovačkog područja zbog nabave i preprodaje droge, rečeno je danas na konferenciji za novinare u dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi.

Kako je istaknuto, uhićenici su počinili ukupno 26 kaznenih djela. Od njih 14 uz kaznenu prijavu osam je privedeno istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku gdje su zadržani 29-godišnjak iz Kamenmosta (Imotski) te 24-godišnjak i 29-godišnjak iz Dubrovnika, a za 25-godišnjim državljaninom BiH iz Trebinja raspisana je tjeralica jer je nedostupan.

U višemjesečnoj akciji pretražena su četiri stana, dva vozila i poljska kuća te zaplijenjeno 2,257 kg marihuane, 7,9 gr amfetamina i 10 tableta s popisa droga sveukupne vrijednosti, po procjenama na tržištu, 110.000 kuna, kazao je v.d. voditelja odsjeka za droge PU-a Hrvoje Neusidl.

Također su pronađene i oduzete tri digitalne vage, 30.600 kuna, 1500 eura, 23 mobitela i 30 sim-kartica mreža RH, BiH, Crne Gore i Srbije. Akcija se nastavlja. Droga je bila krijumčarena iz BiH i namijenjena za preprodaju na dubrovačkom području. (Hina)

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene